top of page
majorjanos 009.jpg

Tündérrózsa

Vendégház

Otthonosság, minőségi vidéki hangulat a Tisza-tónál

Távol az otthontól, de mégis otthonosan, igényesen. Családdal, gyerekekkel, akár több család együtt. Hagyományos falusi nyaralás, vízparti üdülés, természetjárás, horgászat. Programok kicsiknek, nagyoknak, közösen vagy külön.

"...minden szuper volt, ahogy már a telefonban is említettem!!! Mindent köszönünk, legfőképpen a hozzáállásod, ritkán találkozom ilyen alapos, lelkes és lelkiismeretes vendéglátóval! :-)"

Edina, Budapest

129.JPG
099.JPG

Közel a természethez

Gyalog, biciklivel, csónakkal ... nagyszerű lehetőségek várnak!

A környék kiválóan alkalmas gyalog- kerékpár és persze vízi túrákra. Nagyon jókat lehet sétálni, kerékpározni a közvetlen környéken is, pl. a Tisza-tó körül a gáton, nagyszerű kilátással a tóra.

 

A közeli Tisza-tó területén Magyarország valamennyi jellemző vizes élőhelye megtalálható, egyedülálló lehetőséget kínálva az élővilág közvetlen közelről történő megfigyelésére.

Levendula Haz 2014 08 10 007_edited.jpg

Közel a vízhez

Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava.

A  tiszafüredi strand mellett figyelmetekbe ajánljuk a  sarudit is, mindössze 20 percre a Tündérrózsa Vendégház-tól.

Zsóry-fürdő, Mezőkövesd

Akkor sem csalódunk, ha medencékre vágyunk. A Zsóry-fürdő 22 medencével rendelkezik. A szórakozást, felfrissülést csúszdapark, hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék biztosítják.

Demjén Termálfürdő és Aquapark

Ha nyüzsgésre vágysz és szeretnél az élővíz helyett medencékben lubickolni, akkor kirándulj Demjénbe, amely az ország egyik legjobb fürdője! 

 

Vízicsúszdák, élmény- és gyermek-medencék és gyógyvíz várja az ide látogatókat.

elhelyezkedes
bottom of page