top of page

Házirend

Tisztelt Vendégeink!

A házirend azért készült, hogy biztosítani tudjuk vendégeink kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket. Ennek érdekében kérjük, olvassák el a dokumentumot! A házirend megismerését és elfogadását foglalásuk igazolásával feltételezzük.

 

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

Érkezés-távozás (Check in – Check out) információk

Érkezés és távozás előtt, továbbá, itt tartózkodás alatt, felmerülő kérdésével és az apartmanház problémamentes használatával kapcsolatban, kérjük az alábbi elérhetőségeket hívja vagy írjon bármikor (24 órás ügyeleti szolgáltatás):

Tóth Zsuzsanna, +36305550861, toth.zsuzsanna@bankasszisztens.hu.

Az apartmant érkezési napon 16:00 órától biztosítjuk. A lefoglalt apartman kifizetése, amennyiben az korábban nem történt meg, érkezéskor a helyszínen történik. Amennyiben a takarítással előbb végzünk, úgy az apartmanok 16:00 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát e-mailben legyen kedves előre jelezni.

 

A távozási napon az apartmant 10:00 óráig kérjük elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására előzetes egyeztetés alapján van lehetőség, amennyiben aznap vagy másnap nem érkezik vendég az apartmanba. 

 

Igény esetén a megadott érkezési/elutazási időpontban a szállásadó vagy képviselője a helyszínen fogadja/kíséri ki a vendéget. 

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

Idegenforgalmi adó

Az apartmanban elszállásolt, minden, a jogszabályban meghatározott feltételeknek megfelelő 18 év feletti vendég idegenforgalmi adót köteles fizetni, melynek mindenkori mértékét a helyi önkormányzati rendelet szabályozza. Az idegenforgalmi adó megfizetése, amennyiben az korábban nem történt meg, érkezéskor a helyszínen történik.

Az apartman használata

Az apartman eszközeit, berendezési és felszerelési tárgyait a vendégek kötelesek rendeltetésszerűen használni, állapotukat megóvni. Berendezési és használati tárgyakat, textíliákat, játékokat az apartman területéről kivinni tilos. A dekorációs célt szolgáló tárgyakat, képeket kérjük, ne vegyék el a helyükről.

Az apartmanban vasaló, vasalóállvány, cipőápoló eszközök, esernyő, varrókészlet nem állnak rendelkezésre.

Távozáskor kérjük győződön meg, hogy a villany le van kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.

Háziállatot tilos az apartmanba bevinni.

Takarítás, mosás

Az apartmant a vendég kitakarított állapotban veszi át. A tartózkodási idő alatt a vendégek kötelesek gondoskodni az apartman rendjéről és tisztaságáról. 

Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén heti 1 alkalommal takarítást és ágyneműcserét biztosítunk.

Látogatók

Az apartmanban – a szokásos rövid látogatás, vendéglátás esetét kivéve – csak a regisztrált személyek (vendégek) tartózkodhatnak. Ellenkező esetben a regisztrálatlan személyek után szállásdíj fizetendő vagy a szállást jogunkban áll minden vendég tekintetében, pénzvisszatérítés nélkül felmondani.

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Biztonság

Az apartman területén bárhol őrizetlenül hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Az apartman elhagyása esetén a bejárati ajtó és az erkélyajtó bezárásáról győződjenek meg értéktárgyaik biztonsága, ill. viharkár elkerülése végett.

 

Az apartmanban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, saját kávéfőzőt, főzőlapot, vasaló készüléket üzemeltetni tilos.

 

Az apartmant, a közös tereket, a lépcsőket mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja. Tilos felülni, felállni, felmászni, felkapaszkodni, stb. az apartman területén található korlátokra és ablakokra!

Dohányzás

Az apartman egész területén tilos a dohányzás.

Viselkedési normák

Az apartmanban és a hozzá tartozó területen időponttól függetlenül nem kívánatos és tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját; zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére, vagy megbotránkoztatására. Továbbá tilos bármilyen kábító-, vagy tudatmódosító szer használata, és az ezzel összefüggő tevékenység.

 

Az apartman tulajdonosai kizárják a felelősségüket minden olyan sérelemért, amelyet a vendég esetleges felelőtlen magatartása okoz más vendégnek, vagy saját magának.

 

Kérjük, tartsák tiszteletben a környező lakások és házak lakóinak nyugalmát minden napszakban, de különösen 22:00 után. Az apartman szállás céljára kerül bérbeadásra, hangos zenés szórakozásra a város számtalan szórakozóhelye kínál lehetőséget. A házirend megszegése, ill. zajongás, hangos zene esetén a létesítmény területéről a vendég szállásdíj visszafizetése nélkül haladéktalanul eltávolítható.

 

Kérjük, óvja meg a berendezési tárgyakat. A gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt, az apartman az okozóval megtérítteti. Károkozás esetén a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője, illetve kísérője köteles az okozott kárt megtéríteni. Az átadott kulcs esetleges elvesztése esetén a vendég köteles azt haladéktalanul jelezni és annak árát (10.000 Ft/db) vagy a zárcsere költségét megtéríteni.

Hibajelentés, ügyelet

Amennyiben pihenésük alatt az apartmannal, kapcsolatban bármilyenkérdés,
probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítsék arról a szállásadó képviselőjét. Elérhetőség: Tóth Zsuzsanna, +36305550861, toth.zsuzsanna@bankasszisztens.hu.

Mint minden háztartásban, az apartmanban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak jelezni telefonon vagy e-mailben. A vendég nem jogosult a hibát saját maga kijavítani vagy a javítást megkísérelni.

bottom of page